Zlatna ljekovita svojstva, recept i metode upotrebe, kontraindikacije

Često, u amateri zatvorene cvjećarstvo, nalazi se biljka koja izgleda kao kukuruz - zlatne brkove. Posebna ljepota cvijeta nije drugačija, ali ima vrijedna ljekovita svojstva. Narodna glasina daje mu sposobnost da se riješi raznih bolesti i pomladiti tijelo. Važno je napomenuti da nema toliko mnogo kontraindikacija za korištenje biljke.

Kako biljka izgleda na fotografiji i odakle dolazi

Domovina zlatnih brkova ili mirisni callus je Meksiko. U Rusiji, ovu biljku donio je znanstvenik-botaničar, osnivač botaničkog vrta Batumi Andrei Nikolaevich Krasnov. Dakle, od kraja XIX. Putovanje cvjetnog iscjeljivača započelo je u našoj zemlji.

Zlatni brkovi su zeljasti biljka obitelji Comelin. Glavni bijeg u duljini može doseći 2 metra. To je poput kukuruza. Oblik i boja lišća, njihov raspored je vrlo sličan poznatom povrću, ali na taj način završava sličnost. Pored glavnog pucanja, biljka proizvodi horizontalne slojeve. Ovo je brkovi, koji se sastoje od zglobova i završavaju u malim rozetama.

Adult zolta brkovi kad se pojavi na slojevima od 8 sostavchikov

Tijekom cvjetanja zlatne brkove bacaju dugi cvjetni pupoljak s malim bijelim i vrlo mirisnim cvjetovima. Propagirajući korijenjem malih rozeta.

Bijelo mirisno cvijeće - zahvaljujući zlatnim brkovima za dobru njegu

Ljekovita svojstva zlatnih brkova

Prvi koji proučava biljku za korisna svojstva kanadskih i američkih biologa. Prije više od stotinu godina uspjeli su otkriti u ovoj biljci biološki aktivne tvari koje mogu utjecati na stanice raka i spriječiti onkologiju.

U 80 godina prošlog stoljeća, ruski znanstvenici povezani su s proučavanjem korisnih svojstava zlatnih brkova. Istraživanje je još uvijek nedovršeno, ali neki su rezultati već dobiveni.

Sok cvijeta sadrži bioaktivne elemente:

  • Kvercetin ima antioksidativna svojstva, osim toga se uspješno bori s raznim upalama. Koristi se za liječenje srca, krvnih žila, artroze, bronhopulmonalnih bolesti. Koristi se kao preventivno sredstvo za aterosklerozu i kao pomlađivanje - u borbi protiv preranog starenja;
  • kaempferol, zbog protuupalnih i tonikih svojstava, koristi se za razne alergije i liječenje bolesti genitourinarnog sustava;
  • fitosteroli - pomažu smanjiti kolesterol, promicati obnovu stanica, očistiti i ojačati zidove krvnih žila.

Pored bioaktivnih tvari, u njoj se nalaze vitamini:

  • vitamin C - poznat svim askorbinskoj kiselini. Povećava otpornost tijela na mnoge bolesti, sudjeluje u svim metaboličkim i procesima oporavka;
  • B vitamini su neophodni za neurološke bolesti, metaboličke poremećaje, bolesti jetre i želuca;
  • Nikotinska kiselina poboljšava mikrocirkulaciju krvi, metabolizam, tkivo disanje.

Sok od lišća i izbojaka od zlatnih brkova sadrži korisne elemente u tragovima - brom, bakar, željezo, cink, kobalt, magnezij.

Zbog velike količine nutrijenata, vitamina i minerala, kao i njihove omjeru biljke uspješno koristi u liječenju želuca i crijeva, kada kršenja krvi, lezija na koži, s poremećajima metabolizma - pretilosti i dijabetesa.

Stručnjaci upozoravaju da lijek nije panaceja, a ljekovita svojstva još uvijek nisu u potpunosti proučena.

kontraindikacije

Uvijek treba uzeti u obzir karakteristike tijela - korištenje zlatnih brkova, unatoč rasponu pozitivnih svojstava biljke, netko može izazvati alergijsku reakciju. Znanstvenici su, nakon provedenog niza eksperimenata, dokazali da se glas tone i suši od sokova i da je nemoguće vratiti.

Liječenje im je kontraindicirano:

  • tijekom trudnoće i dojenja;
  • djeca do 14 godina;
  • s bronhalnom astmom;
  • ljudi skloni alergijskim reakcijama.

Prije tretmana, svakako konzultirajte sa svojim liječnikom, pogotovo ako imate kroničnu bolest, jer biljke - isti lijekovi i također u mogućnosti ponuditi prednosti i štetna ako se koristi na pogrešan način.

Folklorni recepti s zlatnim brkovima

U liječenju različitih bolesti koristite sok, masti, ulje, infuzije i tinkture na temelju cvijeta. Pripremljeni su od biljke odrasle osobe, s brkovima u 8-10 koljena i malim rozetama.

Video: Tinktura zlatnih brkova - upute i recepte za uporabu i liječenje

Korisni sok

Da biste dobili sok, svi dijelovi biljke - lišće i brkovi. Pripremljena zelena masa treba temeljito oprati i osušiti papirnatim ručnicima. Grind je najprikladniji u miješalici, ali ga možete proći mesnim mesom ili ga rezati nožem. Stisnite sok kroz 2 sloja gaze. Preostali kolač se koristi za kuhanje ulja i infuzija, a od svježeg soka stvaraju se komade ili unesu.

Sok od zlatnih brkova poželjno se čuva u bocu tamnog stakla

Sok od zlatnih brkova uspješno se liječi glaukomom, zakapajući dvije kapi dnevno u oku. U liječenju raka crijeva, mikrokristali se stavljaju s 20 ml soka. Kompresija od svježeg soka se nanose 5 minuta do mosta nosa u liječenju sinusitisa.

Recept mjehurića

Mast od zlatnih brkova koristi se za artroze, artritis, različite bolesti zglobova, s kalkanealnim potiskom.

  1. Toplina unutarnje masti i pčelinjeg voska u omjeru 1/1 na vodenoj kupelji.
  2. U smjesu dodajte 1 dio drobljenog lišća i brkova ili stisnutog soka.
  3. Sve dobro izmiješajte.

Čuvajte u staklenoj posudi u hladnjaku.

Načini korištenja masti

Na bolnom mjestu, nanesite tanki sloj masti, prekriti pamučnim odorom i pribintovatom vunenim šalom. Postupak se najbolje obavlja noću. Nakon nekoliko primjena, upala i bolna osjeta se smanjuju. Uz potkove, noge bi trebale biti pari i samo onda staviti salon s pomastom. Obvezu možete pričvrstiti elastičnim zavojem, ali kako biste poboljšali učinak, bolje je nositi vunene čarape.

Ulje s zlatnim brkovima

Ulje je pripremljeno iz kolača - preostala sirovina nakon što je stisnula sok od zlatnih brkova. 5 dijela kolača stavlja se u staklenu posudu i ulijeva se s 1 dio maslinovog ulja. Inzistirati na tamnom mjestu 25-30 dana, a zatim filtrirati. Ulje možete spremiti u hladnjak ne dulje od 30 dana.

Ispunjen maslinovim uljem, zlatni brkovi mjesec dana stavljaju u tamno mjesto

primjena

Ulje se može koristiti ne samo za obloge i trljanje, već i iznutra. Ima ljekoviti učinak u liječenju bronha, tromboflebitisa i kalkanea. Primjene ulja koriste se za melanome - maligne lezije kože.

Infuzija zlatnih brkova

Infuzija ili bujon služe za prehladu, bolesti probavnog sustava, dijabetes melitus, pankreatitis, stomatitis i razne ekceme.

Za infuziju, uzmite jednu ili dvije biljke listova odraslih i jedan brkovi.

  1. Zelene dijelove biljke nasjeckajte i ulijte 1 litru kipuće vode.
  2. Držite se 10 minuta u vodenoj kupelji.
  3. 30 minuta inzistira pod poklopcem.
  4. Procijedite kroz gusku i iscijedite juhu.

Pijte 1 žlicu toplo 20 minuta prije jela.

Recept za tinkturu

Za dobivanje alkoholne tinkture trebat će vam nekoliko biljaka brkova s ​​rozetama - oko 20 spajala. Zelene dijelove sitno sjeckani i ulijte 0,5 litara votke. Zagrijte 2 tjedna na tamnom mjestu, s vremena na vrijeme potresanja kapaciteta.

Tinktura zlatnih brkova tretira zahvaćenu površinu s herpesom, koristi se kao zagrijavanje trljanja u artritisu i osteokondrozi. U tretmanu bronhopulmonarnih bolesti, kardiovaskularnih, prijeloma, modrica, abrazije, psorijaza, hemoroida, slaba cirkulacija alkohol tinktura se primjenjuje oralno. Da biste to učinili, 30 kapi tinkture se otopi u pola čaše kuhane vode i piju ujutro i navečer 10 dana. Nakon 10-dnevne pauze ponovite postupak.

Spirituous tincture zlatnih brkova pomaže kod mnogih bolesti

Dugo vremena Zlatni Uso odrastao je kao siromašni rođak. Svatko je bio spriječen njegovim brzorastućim brkovima, pa čak i sama stabljika pokušala pobjeći iz lonca ako nije pravovremeno vezana. Ponekad sam bio razdražen i htio bih se oprostiti od njega, ali bilo je šteta - živa, nakon svega. Stav prema njemu se promijenio nakon što mu je muž imao snažne bolove u leđima - hernirajući intervertebralni disk. Noći bez spavanja, pilule ako pomažu, a zatim malo.

Na savjet poznatoj baki napravila je tinkturu na votki od lišća i zglobova žute brkove. Namjeravala sam ga utrljati, ali budući da je površina za crtanje velika - leđa i noga (bol je dala nogu), odlučio sam najprije isprobati na malom prostoru kako bi provjerio reakciju kože. Umočeno sam s malom mrljicom na unutarnjoj strani lakta - sve je u redu. Započeli su liječenje. Svaku večer trljam svog muža alkoholnom tinkturom u kralježnici i bolnom nogom do blage crvenila. Tada je prekriven pamučnim šalom i vunenim šalom na vrhu. Bol se spustio i na leđima iu nozi, što joj je omogućilo spavanje do jutra.

Naravno, ne možemo reći da smo izliječili kila zlatni brkove, kako liječiti istovremeno na više načina, ali tinktura analgetik i smanjuje upale - nema sumnje.

Primjena u kućnoj kozmetici

Za njegu kože koriste se antiseptički i poboljšavaju svojstva cirkulacije zlatnih brkova. Za liječenje akni, prhuti i gubitka kose primjenjuju se alkoholna tinktura i svježe iscijeđen sok. Tinktura je obrisana lice, a sok se utrlja u kožu. Kako bi ublažili pete i laktove, kao i kožu lica i ruku na vremenske uvjete, koristite ulje zlatnih brkova. Maske za lice s dodatkom sokova ili žeravica od brkova i lišća imaju hranjivi i hidratantni učinak. Uz redovitu primjenu maski, očituje se učinak pomlađivanja - koža postaje elastičnija, glatka i blistava.

Dodavanjem soka ili tinkture zlatnih brkova, različitih sastojaka, možete se pobrinuti za bilo koju vrstu kože

Znači s zlatnim brkovima ima efekt sušenja, pa ako imate masnu kožu lica - koristite tinkturu i sok od biljke, suhim uljem.

Hranjiva maska ​​za lice

1 žumanjak, 3 čajne žličice soka zlatne zaliscima, 50 g meda i 50 g laneno ulje ili maslinovo ulje i dobro promiješa nježno zagrijana na parnoj kupki. Maska bi trebala biti nanesena na lice i ostavljena 2-3 minute, ponovo nanesena - tako je sve dok smjesa ne završi. Držite masku na licu 10 minuta i isperite toplom vodom.

Tonik za normalnu i suhu kožu

Za jednu žlicu sok od zlatnih brkova i sok od jagoda, razrijedite u 1 čašu kuhane vode. Dodajte čajnu žličicu glicerina i promiješajte. Obrišite očišćenu licu kožu ujutro i navečer. Držite 3-5 dana u hladnjaku.

Ako je koža lica masna, sok od jagoda može se zamijeniti alkoholnom tinkturom kalendula.

Povratne informacije o primjeni zlatnih brkova

Sada o prednostima ove prekrasne, ali ne i vrlo lijepe biljke. Od brkova Zlatnih brkova, možete pripremiti vrlo korisnu krema. Potrebno je izrezati antene i iscijediti sok od njih. Ovdje na temelju ovog sok i trebate pripremiti vrhnje. Takva krema savršeno pomaže kod modrica i ozljeda. Također savršeno ublažava bolove od opeklina i pomaže koži da se brže oporavi. Imam dobar ljetni opekline, pa ovdje je krema na bazi Zlatni brk, uklonio neugodan osjećaj pečenja u kojem trenutku, a sljedećeg jutra koža nije povrijeđen, ali to je još uvijek crvenkasta. Sve je brzo prošlo, nakon korištenja ove kreme. Mislim da oni koji imaju bebe samo trebaju imati takvu biljku kod kuće. Uostalom, ne možete samo pripremiti mast iz njega. Zlatni brkovi još uvijek se bore s kašljem i curenim nosu. Ipak, od zlatnih brkova radim ili napravim tinkture koje pomažu ili pomažu u borbi s herpesom. Ova biljka ima mnoga korisna svojstva, a ja ih samo proučavam, ali ja sam mnogo toga otkrio.

Kseny687654

http://otzovik.com/review_924158.html

Činjenica da "Zlatni košnici" izliječe ogrebotine i čir nije tajna. Ali ono što on može izliječiti, iskreno, rezati komad mesa na prstu - nisam znao. Ali upravo je to bilo s mojom mamom. Dok sam bila na poslu, prolazila je kroz nož. Dobar dio palca bio je praktički odsječen. Zašto nije otišla u polikliniku? Ne znam. Ali znam da sam se, kad sam se vratio kući, priložio list "Zlatnih brkova". Gledajući tu ranu, bio sam iznenađen - rez je bio čist i odsječeni dio početka već je rastao zajedno. Nisam trebala ići u bolnicu. Poslije mi se dogodila priča. Imam ječam. Općenito, za mene u to vrijeme - ovaj fenomen bio je čest. Stalno se smrzavao na poslu. Ja, bez razmišljanja dugo vremena, staviti list na oko i za nekoliko dana sve prošlo, iako bez nje, obično mnogo puta duže. A što je još zanimljivije, od tada je ječam mnogo manje uobičajen. Koristi se i list, od zubobolje, pričvršćen na gumu. Bol, dok se ruka uklanja.

Alvee

http://otzovik.com/review_317278.html

Ova biljka dugo raste. Svatko zna da sadrži mnoge biološki aktivne tvari, vitamine i minerale; može se koristiti i iznutra i izvana; na temelju nje možete napraviti izvarak i mast, ulje i tinkturu. Ali u osnovi koristimo samo tinkturu. To je učinio moja svekrva - uzima zlatne brkove, presiječe stabljike i lišće, stavlja u posudu i sipa votku i stavlja je u tamno mjesto da inzistira. To košta tako negdje oko dva tjedna i nakon što se već može koristiti po potrebi. Moja svekrva trlja zglobove i natrag. Ponekad trljam lice pamučnim obrisom - pomaže priblistama i čisti pore dobro (samo ovdje glavna stvar je ne pretjerivati, jer votka jako osuši kožu). Također koristimo zlatnu gorušicu za dezinfekciju raznih malih rana - posjekotine, modrice; obrišite modrice - prolaze brže. Na vrlo visokoj temperaturi možete trljati tijelo s tinkturom zlatnih brkova.

mary1225

http://irecommend.ru/content/lechit-vse-foto-nastoiki

Zlatni brkovi su nevjerojatna biljka. Malo je u našim uobičajenim sobnim bojama primjeraka s takvim skupom korisnih svojstava. Svakako posadite zlatne brkove i pravi kućni iscjelitelj će doći do spašavanja u pravom trenutku.

Forum o uništenju staklastog tijela oka

Izbornik za navigaciju

Korisničke reference

Korisničke informacije

Liječenje. Zlatni pas

Poruke 1 str. 40 od ​​83

Share12008-12-06 23:43:27

  • Autor: brk
  • Spiderman
  • Mjesto: Rostov-on-Don
  • Registriran od: 2008-12-06
  • Postovi: 273
  • Poštivanje: +19
  • Pozitivan: +5
  • Spol: Muški
  • Dob: 41 [1977-01-25]
  • Zadnji posjet:
    2016-07-07 21:13:25

Novine "Vestnik zdorovoy zhizni" br. 22 (372), studeni 2008 stranica 9.

Ovdje sam sam pregledao članak i prepoznao ga u Feinriedri:

SKRATCHED THE DISABLED GOLDEN ISOM

Reći ću vam kako sam bila tretirana zlatnim brkovima, počevši od 2003, koristeći recepte "HELL".
Dakle, uzgoj biljke kod kuće, ja sam ga rasturala, oprala, izrezala lišće, brkove, pa čak i stabljike. Zajedno sam se pomicala kroz meso za mljevenje. Zatim je 1 šalica primljene mase, pomiješano, popunila s 2 čaše alkohola i 1 čašom vode. Ponovno se miješala i stavila u tamno hladnom mjestu 21 dan. Povremeno se miješala. Je filtriran. Prihvaćeno za 1 dan. žlica 3 puta dnevno prije jela 30 minuta 6 mjeseci. I evo rezultata:

• U mojim sam očima letio crnim mušicama. Nestaju.
• Moja koljena su mučila, škripavala poput neželjenog kolica. Stanje je popravljeno, ali općenito zaboravljeno.
Dugo vremena su mi prsti bili noći, bili su napuhani ujutro. Sve je gotovo.
• Imala sam i crnu mrlju na licu, koje, kažu, pojavljuju se s bolesti jetre, veličine oraha. Ono što se nije dogodilo, dugo se nije moglo riješiti. Nestao je odjednom, kao što je ustao.

Prošlo je pet godina od tada. Ove se bolesti više nisu pojavile.

Zlatni brkovi također su dobri u slučaju bolesti zuba. Malo je žvakati list i držati je u ustima neko vrijeme, bolje je to raditi noću. Pomaže mi.
Cijelo vrijeme kažu da se zlatni brkovi ne mogu rezati nožem, a ja izrezati, brusiti u mlinu za mljevenje i ne razumijem što je bilo. Razlika nije vidjela.
Imam 83 godine, nadam se da ću živjeti s takvim biljkama poput zlatnih brkova.

Adresa: Achmizova Yulia Nikolaevna, 354202 Krasnodarski teritorij, grad Soči, L-202, poz. Akhin-tam, 32.

Share22008-12-07 00:12:25

  • Autor: tallarna
  • Poštovani letci-šišmiši
  • Mjesto: Njemačka
  • Registriran od: 2008-09-15
  • Postovi: 292
  • Poštovanje: +10
  • Pozitivan: +22
  • Spol: Muški
  • Dob: 42 [1976-03-21]
  • Zadnji posjet:
    2009-10-23 16:57:37

"HAP", naravno, upitna literatura, ali ovaj recept neće biti gore, možete pokušati

Share32008-12-07 00:14:59

  • Autor: Vlad
  • Poštovani letci-šišmiši
  • Mjesto: Ukrajina
  • Registriran od: 2008-04-11
  • 4 postova
  • Poštivanje: +12
  • Pozitivan: +2
  • Spol: Muški
  • Dob: 35 [1983-03-06]
  • Zadnji posjet:
    2013-11-22 18:06:37

Na internetu postoji mnogo informacija o ovoj biljci, ovdje je i web stranica.
http://www.callisia.org/
Zlatni brkovi ili mirisni Calligia odnosi se na obitelj komnelina, broji oko 50 rodova i 500 biljnih vrsta od kojih je najpoznatija Tradescantia. Rodno mjesto kaligrafije je Južna Amerika.
Ljekovita svojstva kaligrafije objašnjavaju se prisutnošću u kemijskom sastavu ove biljke biološki aktivnih tvari iz skupine flavonoida i biljnih (neškodljivih) steroida. Osim toga, u soku kaligrafije nalaze se elementi važni za normalno funkcioniranje ljudskog tijela, poput željeza, kroma i bakra.
Flavonoidi su skupina prirodnih biološki aktivnih spojeva. Raspon terapeutske upotrebe biljaka koje imaju flavonoide u njihovom sastavu je vrlo širok, budući da potonja nisu toksična za ljudsko tijelo, kako s vanjskim tako i s unutrašnjom primjenom.
Zlato sadržane u flavonoida su skraćena vitamin aktivnost P, smanjuju krhkost krvnih žila ima sedativni učinak, pojačati učinak vitaminom C. Dodatno, ovi spojevi imaju anti-upalno djelovanje, pomaže zacjeljivanju rana, opeklina, te modrica. Kada se interno koriste, pomažu liječenju čira na želucu i dvanaesniku, služe kao koleretički agensi i imaju antitumorski učinak.
U soku kaligrafije postoje dvije vrste flavonoida: kvercetin i kaempferol.
Quercetin ima aktivnost P-vitamina i djelotvorno je antioksidans, diuretik i antispazmod.
Koristi se za alergije, hemoragijski dijateza, krhkošću kapilara, nefritis, reumatizam, kao što su određeni kardiovaskularnih, oka, pa čak i zarazne bolesti.
Kempferol jača krvne žile, djeluje kao toniranje, ima protuupalno svojstvo, uklanja štetne tvari iz tijela i djelotvorno je diuretik. Koristi se za liječenje različitih upalnih bolesti, alergija i poremećaja urinarnog sustava.
Steroidi koji se javljaju u biljkama nazivaju se fitosteroli. Oni imaju estrogensku aktivnost, kao i antibakterijsku, antisclerotsku i antitumorsku aktivnost.
Fitosteroli se koriste za onkološke bolesti, kao i za liječenje bolesti prostate, endokrinog sustava i metaboličkih poremećaja.

Moje mišljenje je vrijedno pokušati, želim sada dobiti takav cvijet

Share42008-12-07 00:28:53

  • Autor: brk
  • Spiderman
  • Mjesto: Rostov-on-Don
  • Registriran od: 2008-12-06
  • Postovi: 273
  • Poštivanje: +19
  • Pozitivan: +5
  • Spol: Muški
  • Dob: 41 [1977-01-25]
  • Zadnji posjet:
    2016-07-07 21:13:25

Moje misli o liječenju muha:

Svatko ih želi riješiti. Ali po mom mišljenju, za početak, lakše je postići da padnu ispod vidnog polja. Ovdje sam stvarno nestašan (ja se nadam da se više neće vratiti). Ja proizlaze iz mrežnice microbleeds (puno sjedi na računalu na poslu, i nekako nemiran jaka - oni su bili) - smeđkaste dio, dio - proziran (16.07.08 pojavio istovremeno, jer branje gore polako). Zašto su potonuli? Ali konji-rotkvica ih zna. Prvo, nisu svi dolje - ali samo u „internim” (blizu nosa) polovice oka.
Svaki dan imam nekoliko mjeseci samozanimayus na načelima utvrđenim u „budale princip ili ključ za prosvjetljenje” Norbekova - „Nemam muhe” umjetno sretni 15-20 minuta dnevno izmišljeni slika od Čini se da su nešto svjetlija na ovom (ili sam već sanjao?).

Nedavno je počeo gubiti (prilično obilno) za noć svoje vlastite vode - majka donijela iz izvora sela. Veličanstveni Krasnodarski teritorij - u proljeće je jednostavno voda iz zglobova, reumatizam itd. - ali rekli su da je dobro za oči. Ja stvarno ne znam - iz vode ili ne - ali to leti preko tjedna oštro prema dolje (i bočno prema nosu) pao - a najviše zao - da je većina smeđkaste u propuštene svjetlosti. Život je postao lakši.

Moje mišljenje o liječenju muha: razbiti od lasera - dobro, jasno je nerealno. Razmislite o tome - kako to učiniti teoretski? Ručno pucati jedan komad? Ovo je nerealno - ima ih malo, a iz gledišta vanjskog promatrača oni su vrlo slabo izraženi - pokušajte ih uhvatiti sve. Sila lasera kako bi ih automatski snimio? Ovo je zadatak za umjetnu inteligenciju - morat ćete koristiti prepoznavanje uzoraka kako biste prepoznali muhe. Pa, isti Finnridge, grubo govoreći. Razumijete koliko će pogrešaka biti i kakva će biti kvaliteta. Zato nemojte dugo izgorjeti mrežnicu.

Čuo sam za tzv. lijek "energije" ili "informacije". To je princip psihičkog: pomoću elektromagnetskih valova određene frekvencije, valne duljine i sl. u bolesnom tijelu emitiraju se posebne informacije - zbog čega bolesno tijelo pamti ono što je bilo prije bolesti i sebi se vraća u tu situaciju. To je ono što sam vidio na televiziji - na Akademiji znanosti koje su eksperimentirali - napravio uređaj koji emitira (em-valove) pacijentu iscjeljujuću snagu tablete - isti učinak kao da je pio.

Na to načelo postoji iskusan način potpunog izlječenja za dijabetes bilo koje ozbiljnosti (samo-iscjeljiva pankreasa je uništena) - samo to, naravno, ne dopušta medicinskoj mafiji ulazak na tržište. Također ću tražiti linkove na temu.

Siguran sam - s točke gledišta moderne znanosti - zadatak potpune iscjeljivanja mušica je slatko sitno. Samo medicinska mafija je neprofitna - da postanemo zdravi. Tako su zajedno s Taldychom: "ovo živo", "nije tretirano" i "da ne primijetite ih", muhe. " Pokušajte, gadovi, nemoj ih sami primijetiti.

Imam i tu ideju: kao što znate, voda pamti informacije. O tome nije jedan na TV-u bio prijenos. Označite bocu ulijte vodu rastopiti (npr izbrisan s podacima), te boca s natpisom tijesto s oznakom „čistač oči od mušice” (ili nešto slično). Neka stajati nekoliko dana - i onda kapati za noć. Zato prirodna voda iz zemlje ispod iscjeljuje - sa svojim informacijama. Slično - samostalno "talk" voda - onda će učinak biti jači.
Još nisam to pokušao - ali idem. Izgled - staklasto je voda. Potrebno je voditi ovu vodu da prenese takve informacije, što će dovesti do samo-čišćenja od mušica. U teoriji, oči trebaju biti ispričane (vanjskim psihičkim) posebnim tipom molitve. Ili pokušajte primijeniti neke "torzijske" polja - one su opisane kao sredstvo prijenosa informacija.
Općenito, pokušao sam navesti opće načelo liječenja "informacija" - iu kojem određenom obliku može izgledati - neka svatko odluči za sebe.
Možda sva ta glupa fantazija - ali ipak dodatna prilika.

Pisma i mišljenja ljudi o Zlatnim brkvama

"U proljeće je daska krenula na čavao iz podruma staklenika, jedva je stigao do ljetne kuhinje. Odmah sam zamrljala nogu s zelenkom, zavezala i otišla završiti krevete. Navečer sam napravio kompresiju svježeg urina, ali ubrzo mi je noga postao toliko bolestan da nisam znao gdje da ga stavim. Izrezala je list od zlatnih brkova, stavila je na zavoj, zgužvala je valjakom i vezala je za nogu. Dvadeset minuta kasnije bol je otišao, a ja sam spavala preko noći. Svako jutro sam vezao svježi list i radio u vrtu. Još nekoliko dana šepala sam i sve je počelo iscjeljivati. "

Yarmolina Yaroslava Viktorovna

"Moja je kći nekako slijepa s temperaturom od 39, jakim kašljem. Tinkturiranjem Zlatnih brkova trljao sam joj dojke i davao joj piće na žlicu nekoliko dana. Kćer je uskoro oporavila. "

Ganicheva Svetlana Gennadievna

"Moja je medicinska sestra problematična. Uzeo sam ga po grudima na vratu i stisnuo ruku u kandže i zube, ostavivši dvije duboke rane. Moja kći me natjerala da odem u hitnu službu, propisuje antibiotike, fizioterapiju i zavoje. Ali liječio sam rane vodkom, vezao lišće s Zlatnih brkova. Nisam pio ništa i nisam išao na postupke. Spustila je list, zavezala, stavila rukavicu i radila na dachi - vruće vrijeme. Vrlo brzo su rane produžene. "

Nastushkina Svetlana Anatolievna

"Godine 1990. polipi su pronađeni u svom debelom crijevu. Pretrpio sam složenu operaciju kako bih ih uklonio čudesno živim. Godine 1997. polipi su ponovno porasli, 2001. godine i dalje su ostali. I 2003. godine otišao sam ponovno provjeriti (ovaj postupak je vrlo težak, Bog ne dopusti nikome) i - što mislite? - Polipi nisam pronađen! Zašto? Vjerojatno, budući da pijem ljekovitu biljku Golden Umsa od 2001. godine, pijem, bez prestanka, pauze sam samo kad ponovno uzgajam biljku. Moja jetra je povrijedila, a od rata je postojala niska kiselost želuca, a gušterača je bila bolesna. Ali sada mi ništa ne boli. Infuzija radim na votki, ako ne, a zatim na pivo. Odsječeni od procesa 15 ili 17 kolenets (morate neparan broj), ulijte votku - 0,5 litara, inzistirati 12 dana na tamnom mjestu, a za 30-40 minuta prije doručka jednom dnevno uzimanje žlice za desert. Imam 77 godina, živim samo zato što pijem ovaj spoj. Moja baka iz sela mi je dala u Kurganu. "Imamo", kaže, "cijelo selo pije, pa pij, draga moja." I ovdje pijem 14 godina. Kad liječnik nije pronašao polipa kad sam provjerio, nije joj vjerovao i zamolio je da mi kažem istinu - nemojte me zavaravati samo da me smirite. No, liječnik je odgovorio: "Nemam razloga da te zamjerim." A onda sam mislio da je Zlatna Djevica ipak obavljala svoj posao. Ali ipak sam do sada uzimao ovu tinkturu. Po istoj normi, ali već kao prevenciji. To je ono što znam o Zlatnom maču. On iscjeljuje sve. "

Grigorash Alexandra Emelyanovna

"Prije osam godina iznenada sam imao strašnu bol u podlaktici i području od 4. do 6. cervikalnih kralješaka. Nisam imao snage da okrenem glavu, podignem ruke. U općinskoj klinici sam pregledan i nađen - osteokondroza četvrtog i šestog cervikalnog kralješka, dala je drugu nesposobnu skupinu invaliditeta. Dodijeljeno: injekcije, masaža, trljanje. Ali to nije smanjilo patnju.

Kolega je došla do spašavanja. Dugo je imala zlatne brkove kod kuće (uvijek je bila spremna tinktura). Nakon trljanja cervikalnih kralježaka i ramena 3-4 puta 3-4 puta, odijelio sam se s ovom bolešću sve dok nisam spustio ramena. Zatim sam presavio zavoj na 4 sloja, natopljen tinkturom, dvaput napravio kompresiju - i sve je otišlo. "

Petrovich Fedor Nikolaevich

"Ovaj cvijet mi raste već 3 godine. Saznao sam o svojoj iscjeliteljskoj moći, u bolnici s dijagnozom "angine". Odlučio sam se truditi liječiti se. Izrezala je prtljažnik s lišćem i pustila ga kroz meso za mljevenje, stisnula sok i pomiješala ga s medom. Vidio sam 2 puta dnevno - ujutro i navečer, na žličicu. I znate, osjećala sam se bolje. Godine 2002. imala sam glaukom u lijevom oku. Odlučio je zakopati u oči svježi sok od Zlatnih brkova. Stisnite komad, iscijedite sok u žlicu i ispustite kap po kap 2 kapi. Šest mjeseci kasnije otišao sam do oculista, pitala me: "Jeste li išli na operaciju s glaukomom?" - u našem gradu takve operacije nisu učinjene, samo u Vladivostoku. Odgovorio sam: "Ne". "A za što se liječi?". I rekao sam ti o zlatnom maču. Liječnik je bio iznenađen - vidim se poboljšan. Nosili su naočale: jedno oko +3, druga +3.5. A sada je bilo dvije godine, nastavljam pokopati oči s sokom od Zlatnih brkova - moj vid ne pada i nosim naočale samo za čitanje. "

Tsareva Natalia Ivanovna

"Od 1987. godine koristim postrojenje Golden Uso u liječenju. Naučio sam o njemu prije mnogo godina od moje bake. Ako razbijete komad Zlatnih brkova, tada će slijediti "kosa" - najfinije niti zelene boje. Baka mi je rekla: "Nemojte nikome reći ništa dok to ne pomaže." A onda je moja sestra bila bolesna - pečat njezine lijeve dojke. Liječnici su savjetovali da operiraju. Tamo su se stisnuli lijevi listovi Zlatnih brkova. Osim toga, od brkova napravio tinkturu: za 0,5 litara 70 posto alkohola staviti 13-15 podjela brkova ljubičasta. Inzistira na 10 dana na tamnom mjestu i pusti je na žlicu sat vremena prije jela. Ista tinktura je napravila i losione, izmjenjujući ih sa komadićima iz lišća. Postupno, tumor se otapa. Uz pomoć ovog čuda sam se ja oslobodio krvarenja u želucu. Ručavao je noću jednu podjelu brkova tamne ljubičaste boje, a kolač ispljunuo. Ujutro je na praznom trbuhu učinio istu stvar, nakon sat vremena doručka. Usput, ne žurite baciti goli prtljažnik. Kada biljka postane visoka i brkovi i listovi se raspršuju u medicinu, to će također biti korisno, pogotovo ako su trbuh ili crijeva bolesni. Trup se također može žvakati noću i ujutro prije jela - progutati sok, a kolač ispljunuti. Nakon takvog liječenja, želudac me ne gnjavi mnogo godina. Jednog dana sina moje djevojke na zglobu skočila je iz konusa veličine oraha. Odlučili smo napraviti sa svojim kompresijama - staviti list, polietilen, vatu od pamuka na vrh i zavijen. Nakon 12 sati, zavoj je promijenjen. Oko tjedan dana kasnije, kukac je odjekivao. Moj susjed je imao parodontnu bolest. Savjetujem vam da se noću prijavite na zubne košare malo izrezane na komad listova, na vrhu polietilena i vate, tako da je zaspao. Nakon dva tjedna, zubi se više nisu stali i zubni proizvodi nisu krvarili. Na sebi sam na isti način dva tjedna očistila shishki na većim ili velikim prstima na nogama ili nogama. Na moj savjet, drugi prijatelji su također izliječeni od čunjeva na nogama. Pomaže zlatnim brkovima - s istim lišćem - s hemoroidima, opekotinama, s bolestima ženskih organa - svrbež, iscjedak. Moja 87-godišnja majka u jednom trenutku izliječila je giht u naručju - prsti su joj bili krivi i nisu djelovali. A sada su ravna, ravna lišća. Ovo je divno domaćinstvo. Savjetovao bih mu da ima svaku obitelj u kući. "

Dubova Julia Anatolievna

"Činjenica da Zlatna košnica pomaže kod mnogih bolesti, moja kći je naučila iz novina. Objavljeno je u lokalnim novinama da želimo kupiti ovaj zatvoreni pogon. I uskoro smo već postali vlasnici. Čekao sam sve dok se "brkovi" odrasli, i napravili tinkturu. Recept glasnik preporuča 15-17 kolenets tamno ljubičasta boja (neparan broj) nasjeckani i dodati 0,5 litara votke, poklopiti i staviti na tamnom mjestu 12 dana, nakon 3 dana trešnjom. Pijte ujutro na žličici za desert 30-40 minuta prije jela. Već prihvaćam drugi dio, a treći je spreman. Nakon što je počeo piti tinkturu, postupno je odbila tablete protiv hipertenzije i aritmije. Sada više nije potrebno, kao i prije, pozvati hitnu pomoć, osjećam se puno bolje, pritisak je normalan. Ne mogu vjerovati da su Zlatni sinovi pomogli. "

Goreva Olga Sergeevna

"1974. imala sam alergijski rinitis. Liječnik je odlučio da je to genyantritis, a nekoliko bolnica napravljeno je u bolnici. Ali to nije postalo lakše. Posebno je alergija snažno progonjena od srpnja do listopada. Identificirano je sedam biljaka, koje je tijelo reagiralo posebno aktivno. Bio sam ubrizgavan anti-alergeni, ali to nije pomoglo. Na savjet liječnika koji je pohađao živio je na dalekom sjeveru. Trnuta nosa je nestala, ali kada se, 17 godina kasnije, vratio, alergiju zaplijenila, tako da nema ništa za disanje. Lijekovi su samo oslabili tijelo. Jednog je dana kćer donijela kući zlatni mač. Iz nje je pripremljena tinktura. U tečaju je otišao cijela biljka. Odrezala sam komade lišća, stabljike, brkova i stavila ih sve u trotičnu posudu. Izlijevala je dvije litre votke. Stavite je na tamno mjesto, pokriveno krpom. Inzistirao je mjesec dana. Počeo sam uzimati tinkturu u vrijeme sljedećeg napada alergije. Pomoglo je. Ako guše gušenja, popio sam dva gutljaja. Zatim otpustite, ali samo sat-dva. Počeo sam tintcture tijekom cijele godine jedan gutljaj ujutro sat vremena prije jela. Tri godine kasnije zaboravio je na njegovu bolest. A onda je njegova supruga imala moždani udar, a tinktura joj je već bila praktična. Za cijeli mjesec svaku večer sam ga gumiran od glave do pete. Usta su mu bila iskrivljena. Sada žena gurne nogu s hodanjem. U ovom trenutku nisam uzimao lijek, ali alergijski rinitis nije bio više. "

Irtenev Viktor Konstantinovich

„Za gotovo tri godine, pijem infuzije od lišća Zlatne usi točno preporuka V. Ogarkov, jedan list najmanje 20 cm (ili dvije manje), kidanje komada, staviti u steriliziranu kvart staklenke, preliti kipućom vodom, pokriti s najlonskim pokrovom na pari i završiti jedan dan. Uzmite 3 puta dnevno 50 g 40 minuta prije jela u toplom obliku. Spremam infuziju na sobnoj temperaturi. No letke bi trebale biti iz biljke odrasle osobe, čije su brkove uzgajale najmanje 9 zglobova. Isprva je cilj bio liječiti pojavu gastritisa, ali, na moje iznenađenje, postepeno sam počeo osjećati pozitivne promjene u liječenju drugih bolesti. Imala je kronični reumatoidni poliartritis s iskustvom pola života (35 godina). Onaj tko je bolestan, zna što je to, - nepodnošljiva bol, velika krutost, ograničavanje pokreta, upala i oticanje zglobova. Samo me nisu liječili. Svake godine, ako ne i dva puta godišnje dospije u bolnicu, gdje je ležao za mjesec ili dva, uzimajući radona kupke svake dvije godine u Chmielnik (ukupno 14 puta). Pila je veliku količinu lijekova, uključujući hormone, već godinama uzela Delagil, što je negativno utjecalo na viziju. Ništa nije pomoglo, a kod 48 muških liječnika ponudio mi je invaliditet s kojim se nisam složio. Nisam želio izgubiti profitabilan posao koji bi u budućnosti utjecalo na moju mirovinu. Pokušao sam i sve vrste narodnih metoda liječenja, ali sve to bez uspjeha. Tako sam pretrpjela pola života. Ponekad sam pomislio, ali nisam morao nešto piti da ne prestanem buđenje. I 2000. godine počela je uzeti zlatni mač. Ubrzo su prošli gastritis, jezik je uklonjen, težina u trbuhu nestajala. No, s obzirom na poliartritis, prva godina liječenja nije ništa dala. Nastavili su boljeti i nabubriti zglobove, krutost nije pala. Da, nisam očekivao napredak, znajući da je bolest neizlječiva. Međutim, godinu dana kasnije, počeo sam primjećivati ​​da se bol postupno postaju slabije, ukočenost smanjuje i koristim manje tablete Od 2001. godine potražnja za tabletama je nestala u potpunosti, i ja već više od dvije godine živi bez boli. Zglobovi su postali fleksibilni i ne okreću vrijeme. Ne vjerujem u to da je ova noćna mora završena. I moj je vid bio obnovljen. Gotovo 30 godina koristio sam naočale, prvo +1,5, a zatim +2,25 dioptri. I odjednom primjećujem da, kada čitam naočale, loše vidim, sve je u magli. Odlučio sam otići do oculista, podići čaše, ali slučaj je pomogao. Negdje negdje izgubio naočale, a ja sam uzeo one slabije, +1,5, osjećajući da ih vidim normalno! I nakon nekog vremena priča se ponovila: na čašama +1,5 vidio je loše, a potpuno bez njih bolje je. Sada čitam bez naočala, pletu, navijam niti u iglu, itd. Moram reći da Zlatni psi djeluju selektivno na tijelu i ne pomažu svima. Na primjer, moj prijatelj je želio poboljšati vid, ali to još nije dostiglo, iako je njezina jetra prestala boljeti. U drugoj obitelji, muž i žena su tretirani. Bubrezi i jetra moje supruge prestao je povrijediti, postigla je naočale, a njezin suprug nema rezultata, vjerojatno zato što ne vjeruje u iscjeljenje. Uskoro ću biti 72, ali ne želim umrijeti, vjerujem da će mi Bog pomoći da se izliječim i želim da se drugi postupaju prema mojem primjeru. "

Dumcheva Svetlana Mironovna

"Izliječio sam mnoge čireve pomoću prekrasne biljke Golden Saw. Počela je s gljivicom na noktima njezinih nogu i izliječila je svoje žuljeve svojim omiljenim zlatnim brkovima - primijenila je list 2-3 dana nakon što sam stigla do nogu. Već je već drugu godinu. Čim brkovi dođu do vrha, odrežem vrh i stavim je u vodu. A kad su bijeli korijeni, posadit ću novu lonac. Tako je već tri puta. Postoje samo lišće. Izrežim ih, fino isjeckati i sipati litru votke (moonshine) i dati 15-20 dana stajati, a što više, to bolje. Distribuiram tinkturu mojim rođacima, prijateljima, a također i raspršuju brkove koje ja raste. Mnogo je toga rečeno o Zlatnom Spau. Ali imao sam slučaj. Susjed u džaku skupio je jagode i stavio joj jednu bobicu u usta. I tamo, u bobici, zatim, ambulanta. Ubio je siromašnog čovjeka u grlu. Projurila je k meni, jedva govori. Radije sam joj ulio pola šalice tinkture, tri puta joj je isprao grlo, a sljedećeg jutra sve je otišlo. "

Blagova Irina Anatolyevna

„U mom 68 godina ne osjećam, ne koristi se polako hodati, pogled na nogama - i da je cijena plaćena. Bilo je to u dači. U ljetnoj večeri, kao i uvijek, požurila je do trijema, spotaknula se i srušila na stubama. Ozlijedio sam lijevu koljenu i udario glavom prema dveri vrata. Naravno, otisci su i tamo i tamo. Sljedećeg jutra, opet, nema sreće: odlučila je popraviti zavjese i - pala na leđa. Cijelo tijelo probodilo je strašnu bol, vrištala sam. Moj sin je potrčao, nekako me doveo do kreveta. Odmah sam ga zamolio da mi napravi glinenu tortu. Ležala je na gline (dobro, ležaj ploče, glatko, teško) i poslao sina u selo do kirurga. I ja mislim: kako se drugo mogu pomoći? Sjećam se da već 14. dan zlatni brkovi inzistiraju na meni. Ležao sam dva i pol sata na glinu, a zatim je došao kirurg Aleksandar Nikolayevich Kuznetsov. Ispitao me i rekao da nema prijeloma, ali nebeske snage pomogle su da padnu s takve visine i ne razbiju kralježnicu. Ukratko, on je dijagnosticirao: modricu leđnih mišića. Alexander kaže: „Sutra na leđima formirao hematom, bol je nepodnošljiva, pa ću vam ostaviti lijekove protiv bolova.” Sjetio sam se tinkture zlatnih brkova. Odlučio sam napraviti gline aplikaciju 2-3 sata, onda će moj sin trljati tinkturu. I tako je i učinila. Sjećanje na kvrgu na glavi i nozi, stavi ga u „staro dobiti” Zlatni usi (preostale sirovine nakon naprezanje preko gaza tinktura), koji je održan za 2 sata. Kako sam bio iznenađen kada sam, nakon ovog postupka, na mojoj glavi nije bilo kvrga! Ujutro je gruda nestajala pod koljenom. Pitao sam mog sina da vidim ima li modrica na leđima. I on mi je rekao: "Mama, leđa mi je čista." Ovdje su čuda - na leđima i nema hematoma. Naravno, glina također ima veliki resorpcijski učinak, a čak su i Zlatne uši pomogle. Sada sam siguran da je to stvarno biljka čuda! Ako odmah nakon što se modrica trlja, onda modrice možda neće biti. Zato nemojte očajavati ako uđete u ovu vrstu problema, ali odmah pokušajte pomoći sebi. "

Popova Evgenia Nikolaevna

"Ja osobno koristim infuziju zlatnih brkova iz glaukoma. List veličine od 20 cm izrezati, sipati litru kipuće vode. Nakon zamjene, inzistiram na 24 sata. Pohranjujem na sobnoj temperaturi. Pijem 50 grama 3-4 puta dnevno 30-40 minuta prije jela. Također je napravila prijateljicu: liticu joj, litru za sebe. Nakon što sam pio mjesec dana, također sam pronašao mir u mojim crijevima, a prije toga bilo je burchean. Prijatelj je rekao da je jetra prestala zabrinjavati je. I dalje pijem lišće, a također sam napravio tinkturu brkova. Prijatelj je otišao u Vladivostok piše da joj jetra ne smeta. Sada je počela pokapati oči (imao sam katarakte u oba oka, jedan je operirao na meni, a drugi sam liječio). Pokopali su mjesec četvrti med, prolazili kroz jabuku. Postupak pripreme je sljedeći: izradite depresija na vrhu jabuke, probijte je s iglom u sredini utora na dno. Stavite 0,5 zalogaja u lunetu. med, po mogućnosti u svibnju, stavi jabuku na staklo. Do jutra, med bi trebao proći kroz jabuku u čašu. Ako se tako dogodilo da med nije prošao, pokušajte ponovno probiti šiljom i proširiti ga desno i lijevo. Med mora teći. U oba oka zakopao sam jednu kap u jutarnjim i večernjim satima. Vizija se nije pogoršala u neoperiranom oku. "

Zarova Galina Grigoryevna

"Ja sam liječnik, imam 74 godine. Izgubljeno više od godine dana od boli u zglobovima (koljeno, struk, vrat). Pokušao puno (maslačak, indijski luk, jabučni ocat, selen, itd.). Imam više od 1000 recepata o liječenju mišićno-koštanog sustava. Pišem više od 20 novina o liječenju narodnih lijekova i vrtlarstvu. Tražio sam svoj alat i pronašao ga! Najbolji, najjednostavniji i najjeftiniji tretman za zglobove - trljanje i kompresija (noću) su infuzije unutarnjeg cvijeta Zlatni Hind (Veninova kosa) na bischofitu. Cvijet dobro raste kod kuće. Jednostavno se uzgaja. Za liječenje možete koristiti bilo koji njegov dio. Osobe s bolnim zglobovima su kronike. Potrebno je liječiti i preventivno održavati cijeli život. Ovaj lijek nije otrovan, uvijek je pri ruci i ne nadražuje kožu. Bolovi su dobro uklonjeni. Savjetujem svim pacijentima, kako u gradu tako i na selu, da se koriste zlatnim brkovima, koji se infuzija bischofitom, za liječenje zglobova. Bischofite se može kupiti jeftino. "

Zlatni brkovi za žene. Tko je to pokušao?

Pronašao sam podatke o biljci zlatnih brkova (miris mirisa). Sadrži biljne hormone, fitosterole, koji pomažu u borbi protiv različitih tumora i nekih ženskih bolesti (bolest maternice, erozija). Oni djeluju kao hormoni ženki na estrogen, vraćaju hormonsku ravnotežu povezanu s nedostatkom tih hormona. I podići imunitet, što je važno za svaku ženu koja želi izdržati i roditi zdravo dijete.

Pišem samo o tim svojstvima, jer. nakon posljednjeg rasporeda "fiksiran" na njegovu hormonsku ravnotežu.

Možda je netko od vas pokušao upotrijebiti ovu biljku i kakvi rezultati?

Nisam pio, ali pročitati recenzije o liječenju alkoholnim tinktura zlatnih brkova PCOS-a, napisao da je za 3 mjeseca policistize potpuno nestalo

Pio sam 2 mjeseca i pomogao mi) I endometrioza je prolazila, i erozija na vratu cerviksa (a tu su čak i tassels tamo male), tako da pomaže)

netaly, i zlatni brkovi piti, vjerojatno, kao tinktura? ali kako je spremna? Također bih pio s užitkom.

Inzistirao sam na votki, pio sam 2 mjeseca. Imunitet podiže dobro, ali erozija nije uklonjena i endometrioza je ostala. Drugi je ciklus smanjen na 24 dana

Moja majka toliko je izliječila myomicu, ne znam zašto mogu piti.

O cure, oprosti mi da nije krivo, ne fibroide, ali fibro!

Oh, i moja svekrva u staklenku tribinama, pitala me što bih pogledao u podacima na internet o njemu, ali to je bilo sve zakonchilos.Esli pomaže kod hormonske identiteta ću pokušati, ja ću gledati samo informacije o njemu, odjednom postoje kontraindikacije.

Priprava tinkture zlatnog zalistak za liječenje neplodnosti, mioma, cista i mioma. 25-35 Mark sustavchikov smeđe - lila s lianopodobnyh procesa, smrvljene (, količina ovisi o debljini sustavchikov do 4 mm u promjeru, uzetih odozgo 4mm 35sht 25 komada), napunite ga u bocu i ulijte 0,5 litre votke, inzistirajte na 14 dana, na tamnom mjestu, a zatim napunite tinkturu. Votka infuzija postaje purpurnu boju, skladištenje mijenja boju u smeđu, ali to ne dovodi do gubitka ljekovitih svojstava.

Ujutro, na prazan želudac, 40 kapi vode trebaju kapati 10 kapi infuzije 40 minuta prije jela i uzeti ga iznutra, samo ne progutajte odmah, navečer 40 minuta prije obroka, ponovite recepciju u istoj dozi. Sutradan, uzmite 11 kapi na recepciji. Trećeg dana - 12 kapi po prijemu, i to u 25 dana kako bi se na recepciji donijelo do 35 kapi. Zatim počinje pad, smanjujući jedanput po recepciji dnevno, za 25 dana vratit ćemo se početnim pozicijama, tj. 10 kapi na recepciji.

Počevši od treće godine, idite na tri pojedinačna jela, prema istoj shemi. Obično trebate proslijediti najviše pet tečajeva. Nakon prvog i drugog slijeda, tjedan dana odmora. Nakon treće, sve slijedeće s prekidom između tečajeva deset dana.

Ova tehnika se koristi za liječenje

Puno vam hvala. Na nas samo zlatne kuće, mama ustaje. Potrebno je probati čitati na internetu, od onoga što drugo iscjeljuje.

Pio sam ga mjesec dana, prekinut, jer sam počeo piti antibiotike. Ne dolazim sam bez progona, ali na prijemu brkova došao. home tinktura je, ako lapar ne daju učinak, ja ću početi ga piti opet.

Kako se kod kuće liječiti zlatnim brkovima

Popis bolesti koji liječi zlatne brkove je ogroman. Prve informacije o njemu i njegovim pripremama, izrađene od različitih dijelova i soka, već smo ranije opisali.

Zlatni brkovi u narodnoj medicini

Danas, interes za unutarnji cvijet brzo raste. On može izliječiti ne samo organa i sustave tijela, već i bolesti kože. Postoje brojni slučajevi kada su pripreme iz mirisne kaligrafije pomogle nesretniku da prestane piti i pušiti.

U ovoj fazi, ljekovita svojstva zlatnih brkova u fazi studija od strane službene medicine, ali tradicionalni iscjelitelji dugo su i uspješno prakticirali tretman i dobivaju izvrsne rezultate.

Liječenje apscesa i kuhanje zlatnim brkovima

U liječenju čira i apscesa koristite žličicu od listova i listova. Mast se također priprema iz biljke. Ako gnusne formacije ne prolaze dulje vrijeme, pomaže preventivno tijek, u kojem su uključeni infuzije, dekocije i tinktura iz zlatnih brkova.

U zanemarenim slučajevima bolje je konzultirati liječnika. Očito, vrijeme je izgubljeno. Obavezna konzultacija i crvenilo oko apscesa, bolova, povećanih limfnih čvorova s ​​povećanom temperaturom tijela.

Način liječenja

  1. S površinskim apscesima ili sazrijevanjem kuhanja, dobro je napraviti losione iz lišća.
  2. Odrežite komad od 20 centimetara i isperite pod tekućom vodom.
  3. Spustimo se u kipućoj vodi 30 sekundi, ohladite i zamotajte u zavoj (gaza).
  4. Prijavite se na zahvaćeno područje.
  5. Kada se apsces otvori, isperite ranu od izgaranja memorije i postavite sterilni zavoj na vrh.

Savjetujemo u teškim slučajevima, donošenjem medicinskog tretmana i alkoholnom tinkturom zlatnog ljekovitog cvijeta.

Uzimamo lijek deset dana s pauzom u tjednu. Prije jela 40 minuta, dva puta dnevno za 1 čajnu žličicu. Kako pripremiti tinkturu može se pročitati u prethodnom članku "Zlatni pas - dom Aybolit za cijelu obitelj". Na istom mjestu naći ćete sve recepte pripreme.

Liječenje alkoholizma sa zlatnim brkovima

Kaligrafija u tinkturi ne može se uzimati kod kodiranja, nespojiva s alkoholnim lijekovima, s lijekom Esperal.

"Zlatni brkovi iz alkoholizma pomažu. Nisu vjerovali ni u što, pokušavajući spasiti glavu obitelji od nesreće. Da, i na ovaj recept od žene Vali mahnuo rukom. I uzmi, i donesi nam lončić cvijeta u našu kuću. Predstavite vašem djedu. Pustiti da raste, voda, nitko se neće miješati u to. I reci mu da u cvijetu postoji samo spas. Decocije i infuzije iz nje nisu samo stavljene na noge pijanih ljudi, već i lovu od cijelog lova. I tako, kad su naši "zreli" zreli i znali za cvijet, odlučio je smiriti još tri dana. Pitao je da kuhati "vješticu's potion" (kao što je on nazvao). Obradili su ga prema ovoj shemi: 21 dan uzeti lijek, 5 dana - ne. I opet ponavlja dok više ne gleda votku. Cvijet je zatim dao prijatelju.

Za liječenje alkoholnih mirisnih calligara, pripremljeni su bujonovi i infuzije. U početku sam pio bujon: na žličicu 1 sat prije obroka tri puta dnevno. Zatim nakon 20 minuta, infuziju preko žlice za desert. Prvi korak pića na drugi bio je smanjiti dozu.

Ono što je važno znati u liječenju memorije alkoholizma. Tijekom tečaja ne pije piće i pripravci koji sadrže alkohol. Ako želite piti, ujutro morate povećati dozu do 2 žlice infuzije.
Alkohol jednostavno nije dopustio mužu da ode. Bilo je nesanice, depresija, česte glavobolje. Zatim je ovaj uvjet bio uklonjen kupkama s pivom biljem: zlatnim brkovima i mint. Noću je viski bio podmazan uljem kaligrafije. Također treba pripremiti ispred vremena. Sada je sve normalno. Tako je baka s baka pomogla obiteljskom hranitelju obitelji. " Irina V, 47 godina, prodavatelj.

Liječenje alergije sa zlatnim brkovima

Ove preporuke pomoći će u liječenju alergija sa zlatnim brkovima i kućnim lijekovima iz cvijeta.
Tijekom liječenja sjećanja iz prehrane, potrebno je isključiti dimljena i pržena, začinjena i alkoholna pića. Tinktura kaligrafije zabranjena je.

Preventivne mjere uključuju mjere za jačanje imunološkog sustava, prehrana bogata flavonoidima, C i B. Od vitamina a sama biljka je riznica flavonoida, potrebno je pripremiti i napraviti decoctions i infuzijama njega. To je važno prilikom primanja i antibiotici i lijekovi koji mogu uzrokovati alergijske reakcije.

3 tjedna prije početka sezonskih napada alergijskog rinitisa, mora se početi alarmirati njegov iscjeliteljski dom i uzeti decocije koleneta i lišća. Ako se alergija pogoršava, teško disanje, otežano disanje, posavjetujte se s liječnikom.

"Svatko ima vlastite recepte zlatne. Da, i imam ranu, ali ne jednu. Mnogo su me puta spasili od bolesti. Ali pomoć je bila kratkotrajna i nisam se mogla riješiti proklete alergije. Liječnici su liječili i iscjelitelji, ali nije bilo puno koristi. Čak i ne sjećam se koja se bolest počela liječiti zlatnim brkovima - ovaj cvijet raste u mojoj kući dvadeset godina. Pijem od njega dekocije i osjećam da su mi alergije postale manje česte. Onda uzimam recept, to je još lakše. Bio sam zainteresiran za njegovu akciju.

A sada, ono što se dogodilo - oporavilo se! Provjerio sam alat ne samo na sebi i odlučio sam napisati.
Pripremam bujon. Izližih koljena, stabljika, lišća (1 čašu) litru vruće vode i kuhati minutu. Omotam ga 10 sati s toplom odjećom. Obavezno filtrirajte i stavite na hladnom mjestu. Ljeti u hladnjaku.

Uzeo sam 1 žlicu od deserta na prazan trbuh ujutro, a nakon sat vremena doručkujem. Također prije ručka i večere. Točno sedam dana letim. Tjedan odmora Za sljedećih 7 dana smanjujem dozu na žličicu i pijem samo ujutro i navečer. Već dvije godine liječim alergijski rinitis zlatnim brkovima. Osjećam se dobro. Ja nastavim postupak i ne namjeravam se prestati. Popravljam rezultat. A moj cvijet je koristan u svakom pogledu. " Natalia Mikhailovna, 50 godina, računovođa.

"Pokušajte s alergijom tretiranu zlatnim brkovima, kada nos nije u najboljoj formi za udisanje. Izlijam suhe praškaste listove u vruću vodu - jednu žlicu i otpojite paru oko tri minute. A kad sluznica nosa postaje upaljena, ja ga podmazivati ​​s pomastom zove "goldaceous". Ja ga pripremam i recept je vrlo jednostavan. Također možete napraviti turundochki, i potopiti ih u izvarak biljke u nosu. Nikada nisu uspjeli ova sredstva. Moj nos ne pati od sezonskih alergija. " Svetlana, 26 godina, zlatarica.

Zlatni brkovi protiv anemije i ateroskleroze

Iz recenzija je jasno da možete vjerovati mirisnoj kaligrafiji. Ali liječenje zlatnim brkovima u narodnoj medicini zahtijeva točnost. Biljka se mora osjetiti sa svojom dušom i tijelom. Volio ga je razgovarati s njim. Pitajte hoće li pomoći i zatražiti pomoć kod određene bolesti.

anemija

Liječenje anemije zlatnim brkovima prikazano je zbog prisutnosti bakra i željeza u njegovom kemijskom sastavu. Međutim, obavezno je savjetovanje s liječnikom. Djecu i trudnice lijekovi iz memorije su kontraindicirani.
Anemija se liječi alkoholnom tinkturom sedam dana. U jednom danu tri puta za 1 žlicu za desert. Nakon tečaja, pregledajte, i ako je poboljšanje, nastavite uzimati lijek, ali tek nakon 5 dana. Prevencija: traje 5-7 dana pola sata prije jela, ne više od 1 žličice (tri puta dnevno).

ateroskleroza

Kako liječiti aterosklerozu zlatnim brkovima, i da li je uopće vrijedno pokušati. Liječnici su dugo preporučili memoriju za ovu bolest. Uz to, zidovi posuda postaju gušći, što otežava kretanje krvi. Gubitak elastičnosti, kao što znate, dovodi do negativnih promjena, poput formiranja trombi. Antioksidansi u obliku kvercetina pomažu u održavanju normalne opskrbe krvlju. I, kao što je poznato, nalazi se u velikom broju u sukobu. Dodaj ovo i kaempferol, koji jača krvne žile.

Aterosklerozu možete liječiti mješavinom biljnog ulja (npr. Suncokret) i tinktura zlatnih brkova.

Kako napraviti tinkturu zlatnih brkova:

  • cvjetni stalkers (35 kom.);
  • alkohol (70%) - 1,5 litara.

Sirovine su drobljene, stavljene u staklenu posudu tamne boje i izlivene s alkoholom. Nakon infuzije (2 tjedna) na tamnom mjestu, filtrira.

Uzima se nakon miješanja nerafiniranog ulja (1 žlica) i tinkture (1 desertna žlica), sastojci se trebaju potresati i odmah piti.

Glavna stvar je da 2 sata prije uzimanja lijeka nema ništa. I dvadeset minuta prije jela, pomiješajte sastojke i pijete odmah.

Prihvaćanje lijeka prema shemi: 10 dana recepcije znači - 5 dana pauze. Samo 3 tečajeva za deset dana i između njih petodnevna stanka.

Obratite pažnju ako tijekom liječenja aterosklerozne tinkture zlatnih brkova započne vrtoglavica, povraćanje, zaustavljanje staze. Tražiti savjet liječnika.

O liječenju zlatnim brkovima kod kuće možete pročitati u herbalistima poznatih iscjelitelja. U sljedećim člancima nastavit ćemo vas upoznati s receptima narodne medicine i mirisnom kaligrafijom.

Neka kućni cvijet pomaže čitateljima Stoletnika. Bog blagoslovi oporavak.

Dodatne Publikacije O Biljkama